Uspjesi učenika na županijskom natjecanju iz biologije

 

rjesavanje-zadataka

Škola je bila domaćin županijskog natjecanje iz biologije. U natjecanju je sudjelovalo  57 učenika od 7. razreda osnovne škole do završno s 4. razredom gimnazije. Druga kategorija bilo je predstavljanje samostalnih istraživačkih radova, njih 6. U toj je kategoriji sudjelovalo 11 učenika. Učenike je za natjecanje pripremalo 27 mentora. Među sedmašima na 1. mjestu su Hrvatin Maikol iz umaške škole Marije i Line te Krulčić Renata iz pazinskog Vladimira Nazora. Drugo mjesto dijele Pamić Maja iz OŠ Šijana i Tomišić Tea iz pazinske OŠ Vladimira Nazora. Na 3. mjestu su Radola Rahela (OŠ Barban) i još jedna pazinka Šajina Iva.

U konkurenciji osmih razreda  čak četvero učenika dijeli 2. mjesto. Prva je Svich Sara iz pulske škole Veli Vrh, a na drugom mjestu su Buha Tonka OŠ Vladimira Nazora Vrsar, Gašparini Dora iz iste škole, Kanjer Lucija (OŠ Veli Vrh) i Mijatović Doris (OŠ Šijana). Na trećem je mjestu Jurak Anđela (OŠ Veli Vrh).

Matea Prenc iz Gimnazije Pula bila je najbolja u kategoriji prvih razreda srednjih škola, 2. mjesto dijele Leona Bokulić  iz porečke SŠ Mate Balote i Maga Rajić iz Pazinskog kolegija-klasične gimnazije. 3. je Aleksandar Pupovac iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin.

Anđela Blažević iz GSŠJD bila je prva među drugašima, Marko Mihajlović iz Gimnazije Pula 2., a Slađana Kitić  iz porečkog „Balote“ 3.

U kategoriji 3. razreda prva je Antonija Rimanić iz GSŠJD,  2. je Sara Boljunčić (SŠ Zvane Črnja Rovinj), a na 3. mjestu je Petar Mohorović iz iste škole.

U kategoriji 4. razreda gdje se na županijsko natjecanje plasiralo svega troje učenika, poredak je sljedeći: 1. je Matej Lakošeljac iz GSŠJD, dok 2. mjesto dijele kolege iz Gimnazije Pula Risteski Patrik i Santini Vedrana.

Čestitke učenicima i mentorima.

Arhiva novosti