Nastava na daljinu – važno!!

Dragi učenici i roditelji,

tijekom prošlog tjedna, a i u tjednu koji dolazi, veći je broj učenika i nastavnika naše škole u izolaciji te nismo u mogućnosti imati nastavu u učionicama pa, u cilju sprječavanja daljnjeg širenja Covid-19 u našoj školi i prema preporuci nadležnih službi vezano uz trenutačnu epidemiološku situaciju, od ponedjeljka, 26. listopada 2020. cijela naša škola prelazi na on-line nastavu, odnosno nastavu na daljinu ( C model nastave ) u trajanju od minimalno dva tjedna, koristeći platformu Teams.  Nastava će se održavati prema postojećem rasporedu i postojećim smjenama u stvarnom vremenu i to  od ponedjeljka (26.10.) smjena B (2. i 4. razredi ujutro), a sljedeći  tjedan  od srijede (4.11.) smjena A (1. i 3. razredi ujutro).  Ponedjeljak i utorak      (2. i 3. 11.) su jesenski praznici za učenike i nema nastave. Učenici koji idu na praksu izvan škole, praksu obavljaju  redovito (uz epidemiološke mjere koje su na snazi) osim u slučajevima ako su bolesni ili u izolaciji ili je praksu otkazao poslodavac.

Na nastavu u školi vraćamo se 9. studenog 2020. ukoliko do tada ne bude došlo do nekih promjena.

Molimo roditelje da tijekom nastave na daljinu prate zdravstveno stanje svoje djece te da o eventualnim promjenama obavijeste svoje liječnike obiteljske medicine.

U razdoblju koje je pred nama budimo još više odgovorni u  poštivanju epidemioloških mjera jer nam je i dalje prioritet briga za vlastito zdravlje i zdravlje naših bližnjih.

Neka nam ova dva tjedna budu samo mali odmak od naše školske zgrade, ali novi uzlet za bolja vremena.

 

ravnateljica Suzana Poropat-Božac, prof.

 

 

 

 

 

Arhiva novosti