Nastava na daljinu od ponedjeljka, 23. ožujka 2020.

Nastavljamo raditi  na daljinu putem virtualnih učionica  koristeći platformu Microsoft Teams prema postojećem (školskom) Rasporedu sati. https://www.gssjd.hr/skola/raspored-sati/  Vaši nastavnici će vam i dalje biti dostupni za odgovore na vaša pitanja svaki dan u vremenu od 9:00 do 12:00 sati.

„Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s RTL-om započinje emitiranje nastave za srednjoškolce na programu RTL2. Tako će od ponedjeljka 23. ožujka 2020. učenici svih razreda srednje škole, uključujući i maturante, moći pratiti nastavu na RTL2 u vremenu od 8 do 12 sati. Raspored sati, kao i same videolekcije, bit će dostupni i online na internetskoj stranici Ministarstva i na RTLPlayu. Ova preraspodjela sadržaja dogovorena je kako bi se veći fokus stavio na maturante.“ https://mzo.gov.hr/vijesti/144-000-srednjoskolaca-od-ponedjeljka-nastavu-ce-pratiti-na-programu-rtl2/3628

Podsjećamo, da nastavu na daljinu učenici mogu pratiti na mrežnim stranicama Škole za život https://skolazazivot.hr/video-lekcije/, na pripadajućem YouTube kanalu Škole za život https://www.youtube.com/channel/UCUq1OACvA1XKyXxvstWAJ9w , YouTube kanalu Škole na Trećem https://www.youtube.com/channel/UC2FkzJufULIFv7f2RO-tgjw te televizijskim programima HRT3, SPTV te od ponedjeljka i RTL2. Za sve obrazovne sadržaje osigurani su alternativni kanali tako da je učenicima u svakom trenutku barem jedan od njih dostupan.

Arhiva novosti