Naši učenici na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Učenici Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile odjeljenja 4. D raz. (Upravni referent) i dio učenika iz 3. k raz. (Komercijalist) pod voditeljstvom profesorice Sanje Prodan, mag. oec, mentor posjetili su dana 26. travnja 2022., Ekonomski fakultet u Rijeci. Izvanučionička nastava odvijala se u sklopu predmeta Poduzetništvo i Poduzetništvo s menadžmentom. U pratnji je sudjelovala i profesorica Irena Škropeta Blašković, dipl ekonomije.

Fakultet je učenike dočekao u izvrsnoj organizaciji namijenjenoj našim učenicima. Doček je bio sa strane prodekanice fakulteta izv. prof. dr. sc. Helge Pavlić Skender, Diane Ježine Radovanović, mag. rel. publ. univ. spec. oec iz službe za ljudske resurse i opće poslove, te odgovornom osobom s kojom je profesorica Prodan i započela suradnju, a to je: Davorin Balaž, mag. oec, asistent.

Učenici su upoznali zgradu fakulteta uz njezin obilazak gore navedenih i još nekoliko profesora s fakulteta. Pitanja na koja su dobili odgovore bila su poput: Kako se upisati na fakultet? Koji su bitni predmeti za upis? Koja je razlika između smjerova te veleučilišta i sveučilišta?

Vrlo zanimljivo je i to što su sudjelovali na predavanju Međunarodnog poslovanja, gosta Matije Blaževića, univ. spec. oec vlasnika Rakhia bara u Rijeci te franšize pod nazivom predavanja: „Franšizing kao moderan način poslovanja i inozemni pregovori“.

Sanja Prodan, mag. oec., mentor

Naši učenici na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

4. D na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

Predavanje gosta predavača Matije Blaževića

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arhiva novosti