Na naš način po deveti put

Na naš način

Dana 11. ožujka 2009. u našoj Školi po deveti put za redom održava se projekt Na naš način u okviru kojeg će učenici Škole preuzeti uloge svojih profesora, ali i školskog ravnatelja, pedagoga, programera, tajnika, sve do kućnih majstora portira i čistačica. Cilj projekta je pokazati kakvu školu žele učenici.
Cjelokupnu aktivnost organizira i koordinira Vijeće učenika Škole. Da bi sve funkcioniralo formira se Nastavničko vijeće učenika, stručno-pedagoška služba učenika i ostali djelatnici učenika.
Toga dana profesori i ostali djelatnici su u ulozi učenika i po potrebi pomagači, a tijekom priprema i analize njihovi voditelji.
Za vrijeme 1. i 2. sata održat će se školsko ekipno natjecanje iz matematike TeamPlayMath na kojem će sudjelovati 70 učenika. Koordinatori natjecanja su profesori: Robert Gortan i Vesna Vujasin Ilić. Nastava se održava u okviru 25 nastavnih predmeta. U neposredan rad uključeno je 124 učenika u ulozi profesora, 9 učenika u ulogama članova uprave, a 7 učenika kao tehničko osoblje. Ukupno 139 učenika. Voditelj projekta je pedagoginja Slavica Žužić.

Arhiva novosti