Na kraju prvog polugodišta

zabava-uz-skolski-bedn1

U petak, 19. prosinca 2008. godine, održat će se u jutarnjoj smjeni četiri sati redovne nastave (po posebnom rasporedu), a za vrijeme petog sata satovi razrednika na kojima će se analizirati uspjeh razreda te uručiti Obavijesti o uspjehu.
Učenici iz popodnevne smjene (1A, 1B, 1C, 2A, 2B i 2C) toga dana doći će u Školu u jutro. Raspored sati i učionica bit će objavljen na oglasnoj ploči. Učenici 1T, 2T, 1E, 2E i 2E4 razreda neće imati nastavu u petak, 19. prosinca, stoga će im se Obavijesti o uspjehu uručiti ranije o čemu će ih obavijestiti razrednici. Učenici 3E imat će praktičnu nastavu 18. i 19. prosinca, a učenici 3T i 4E4 u petak, 19. prosinca.
Od 13,00 sati u predvorju Škole održat će se u povodu predstojećih blagdana zabavni program u okviru kojeg će se održati karaoke festival i kviz Najslabija karika. U programu će nastupiti vokalna i plesna skupina Škole, te školski bend.
Nastava u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak, 12. siječnja 2009. godine.
Na kraju svim djelatnicima i njihovim obiteljima te učenicima Škole želim ugodne i radosne božićne i novogodišnje blagdane te svako dobro u novoj 2009. godini.

Ravnatelj
Josip Šiklić, prof.

Arhiva novosti