Humanitarne akcije Škole

Carpe diem

U prosincu, mjesecu darivanja Škola organizira dvije humanitarne akcije. 1. U srijedu, 17. prosinca 2008., s početkom u 18,00 sati, u Maloj koncertnoj dvorani Spomen doma Pazin održat će se koncert CARPE DIEM na kojem nastupaju sadašnji i bivši učenici naše Škole Daniel Cunjac, Eva i Laura Ivančić, Luka Šverko, Andrea Pochrzest ( Pohšest), Paula Jurman te Oscar Rene Bel, Petar Janko, Davor Laćak, Kristina Ilić, Ivan Banić i Darko Matošević.

Na koncertu će biti izvedene skladbe iz filmova, mjuzikla i sl. Svi aranžmani djelo su Daniela Cunjca. Cijena ulaznice je 30,00 kuna, a moći će se kupiti prije koncerta u Školi (od četvrtka, 11. prosinca). Prihod od ulaznica namijenjen je pomoći obitelji učenice drugog razreda opće gimnazije.
2. Od utorka, 16. prosinca 2008., u Školi će se prodavati kalendar za 2009. godinu s motivima krajolika i veduta naselja središnje Istre. Kalendar će besplatno tiskati Josip i Mirjana Ferenčić iz Ježtiska. Cijena kalendara je 30,00 kuna. Prihod od prodaje kalendara namijenjen je pomoći obitelji učenice trgovačke struke Nikoline Gržević iz Cerovlja koja je stradala lani u prometnoj nesreći.
Svima onima koji svojim prilogom doprinesu uspješnosti obiju humanitarnih akcije u našoj Školi unaprijed najsrdačnije zahvaljujem.
Ravnatelj
Josip Šiklić, prof.

Arhiva novosti