EKO PROJEKTNI DAN

ekomojaskola

Eko projektni dan održat će se u petak, 27. studenoga 2009. Na sjednici Eko-vijeća dogovoreno je da će se ovogodišnji projektni dan održat pod nazivom: Zagađenje okoliša svjetlom i otpadnim tvarima. Ovogodišnja tema ima praktični karakter to znači da do 27. studenoga treba učiniti niz praktičnih radnji na terenu u rodnom mjestu, općini, gradu, kvartu, zaseoku … sa sljedećim elementima: Istražili smo, uradili smo, predlažemo. U okviru Projektnog dana učenici će pripremiti prezentaciju svog projekta te obraditi još dvije teme: a) Izrada eko-kodeksa razreda, b) Prijedlog mjera za uštedu vode u školi.
Učenici članovi Eko-vijeće imaju obvezu da u dogovoru s razredom predlože nastavnika voditelja radionice i s njime dogovore konkretnu temu. Temu i voditelja treba prijaviti najkasnije do 16. listopada kod psihologinje Jasne Sloković i tom prilikom preuzeti obrazac koji treba vratiti popunjen.
Sudjelovanje u projektnom danu je dobrovoljno. To znači da oni razredi koji do navedenog datuma ne odrede ni temu ni voditelja imat će 27. studenog redovnu nastavu po posebnom rasporedu poslije podne s početkom u 15,15 sati.
Ravnatelj
Josip Šiklić, prof.

Arhiva novosti