Eko projektni dan

NOVO: U privitku se nalazi popis radionica i satnica prezentacija. U okviru projekta Eko moja škola u našoj Školi u utorak, 27. studenoga 2018. godine, organizirati će se po sedamnaesti put Eko projektni dan. Opća tema ovogodišnjeg Eko-dana je: Misli globalno, jedi lokalno. Na Eko projektnom danu radit će se   od 8,30 do 14,30 sati – rad u radionicama, finalizacija prezentacija i prezentacije na sljedeći način:

  • 8:30 do 10:00 sati –  rad u radionicama,
  • 10:00 do 10:30 sati – veliki odmor (marenda),
  • 10:30 do 11:00 sati – rad u radionicama (finalizacija rada),
  • 11:00 do 13:30 sati – prezentacije rada radionica održavat će se paralelno i to u velikoj dvorani Škole (Plava dvorana) treći i četvrti razredi i u polivalentnoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane prvi i drugi razredi. 

Gosti Škole učenici iz Elektrotehniško računalniške strokovne šole in gimnazije iz Ljubljane predstavit će dva projekta. Profesori i učenici Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja pripremit će Eko marendu za djelatnike i goste (Eko marenda je od 10,00 do 10,30 sati). Paralelno s radom u eko radionicama u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani Pazin održavat će se sportski susreti – rukomet (miks), odbojka (m i ž),) i nogomet (m ), u kojem će sudjelovati uz domaćine učenici iz Elektrotehniško-računalniške šole in gimnazije iz Ljubljane, Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja i Srednje škole Mate Balote iz Poreča.

EKO DAN 2018. – sport

EKO DAN_popis_radionica

PREZENTACIJE_ EKO DAN – satnica

Arhiva novosti