Državno prvenstvo u kompjutorskoj daktilografiji

Državno prvenstvo u kompjutorskoj daktilografiji (42. Dan tipkovnice),  u organizaciji Hrvatskog stenografskog društva, održano je 27. ožujka 2021. godine online na čemu su sudjelovali u učenici naše škole iz programa upravnih referenata: Ema Jurić (2.d), Karla Dušić (2.d), Antonio Labinjan (3.d), Ella Ivančić (3.d), Melani Koprivanec (3.d) i Maja Dodić (3.d). Mentorice učenicima bile su Irena Škropeta Blašković i Tatjana Močibob.

Novost ovog natjecanja je održavanje prvenstva škola i to na način da su na posebnoj, školskoj, klasifikacijskoj listi prikazani najbolji rezultati škola. Sve škole koje su imale minimalno tri predstavnika bile su rangirane na klasifikacijskoj listi škola. Najbolja škola bila je ona koja je imala najveći zbroj neto znakova tri najbolja učenika.

Na školskoj klasifikacijskoj listi postigli smo 10. mjesto.

U sklopu natjecanja održana su i dva online stručna usavršavanja za nastavnike: Izrada digitalnih obrazaca te Korištenje naprednog poznavanja Worda u izradi završnog rada  na kojima su sudjelovale naše nastavnice Irena Škropeta Blašković i Tatjana Močibob.

https://www.stenograf.hr/

 

Arhiva novosti