MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Susreti škola

Posljednja izmjena stranice: 1. veljače 2012. @ 13:05

U okviru projekta Susreti škola uspostavljena je suradnja i održavaju se susreti s učenicima, nastavnicima i roditeljima Geschwister Scholl Gymnasium iz Marla (Njemačka), Privatne slavenske gimnazije iz Bratislave (Súkromné slovanské gymnázium) i Elektrotehniško-računalniško strokovnom šolom in gimnazijom u Ljubljani.

Tijekom godine planiramo sljedeće:
a) Organizirati uzvratni susret učenika Škole s učenicima Geschwister Scholl Gymnasium u Marlu (rujan 2012.)
b) Organizirati susrete s učenicima i profesorima Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije iz Ljubljane (travanj 2012.)
Suradnjom sa školama u inozemstvu želimo da učenici bolje upoznaju kulturu i običaje kraja u kojem žive i djeluju njihovi vršnjaci, želimo, također, dati doprinos širenju duha tolerancije među europskim narodima ali i potaknuti učenike na intenzivnije učenje stranih jezika.
Svrha suradnje sa školama u Republici Hrvatskoj Pazin je razmjena iskustava, susreti nastavnika i učenika, planiranje i realiziranje zajedničkih projekata, informatičko povezivanje (mailing lista, video konferencije…) i slično.
Voditelj projekta je ravnatelj Josip Šiklić.