MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Kvalitetna škola

Posljednja izmjena stranice: 1. veljače 2012. @ 13:01

Krovni projekt Naš put prema kvalitetnoj školi temeljen na postavkama Teorije izbora, autora dr. Williama Glassera, američkog, svjetski poznatog psihijatra, realizira se u Školi od 1995. godine.
U sklopu navedenog projekta, radilo se s nastavnicima (edukacija nastavnika, primjena timskog oblika rada na Nastavničkim vijećima); učenicima (primjena timskog rada u nastavi, na sastancima Vijeća učenika Škole i sastancima razrednih odjela), te s roditeljima (primjena grupnog i timskog rada na roditeljskim sastancima vezanih za obradu određenih tema). Tijekom prošle godine realizirano je više mini projekata iz područja primjene timskog oblika rada u nastavi.
Rezultati dosadašnjeg rada na tom području prezentirani su na raznim stručnim skupovima putem izlaganja, informativnog materijala, plakata, postera, DVD, foto-albuma, stručnih članaka i power-point prezentacija.
Voditelj projekta je Slavica Žužić.
Za 2012. planiramo organizirati
a) edukaciju za jednu grupu prvog stupnja Teorije izbora (14 polaznika), za jednu grupu drugog stupnja (15). Seminari će se realizirati u siječnju i travnju 2012.
b) Tečaj učenja engleskog jezika (25 polaznika),
c) Predavanje Stres u nastavi.