MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Popis udžbenika za školsku 2018./19. godinu

11. srpanj 2018. u kategoriji: Novosti, objavio: Josip Šiklić, broj čitanja: 2.285

U prilogu ove obavijesti nalazi se popis svih udžbenika od prvog do četvrtog razreda, za sva usmjerenja, u našoj Školi za školsku 2018./2019. godinu.
IZMJENE: Umjesto navedenoga udžbenika iz Informatike, na popisu u prilogu, koristit će se sljedeći udžbenik: Informatika i računalstvo, udžbenik za gimnazije i srednje škole, autori: Galešev-Brođanac-Dmitrović-Korać-Babić-Sokol-Soldo-Kovač, izdavač: Sysprint, Zagreb.
Za prvi razred elektromehaničara koristit će se sljedeći udžbenik: Informatika i računalstvo, udžbenik za srednje strukovne škole, autori: Galešev-Korać-Soldo-Sokol-Kocijan, izdavač: Sysprint, Zagreb.

S obzirom da dio učenika uči talijanski jezik kao početni, a dio kao napredni, udžbenike za druge, treće i četvrte razrede za sva usmjerenja učenici će nabaviti u dogovoru s predmetnim nastavnicima nakon prvih satova na početku nastavne godine u  rujnu 2018. godine.

Na temelju Odluke o uvođenju strukovnog kurikuluma za stjecanje kvalifikacije Tehničar za elektroniku (041424) u obrazovnom sektoru Elektrotehnika i računarstvo (NN 71/2017. od 20. srpnja 2017.), za prvi razred koristit će se novi udžbenici koji su u postupku izrade i odobravanja od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Udžbenici za školsku 2018.-2019. godinu

Udžbenici za treći razred za zanimanje Komercijalist za školsku 2018.-2019. godinu

Udžbenici_za četvrti_razred_za zanimanje_Komercijalist za školsku 2018.-2019.godinu

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.