MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

POGLED U PLAVO dolazi u Grad Pazin

30. svibanj 2018. u kategoriji: Novosti, objavio: Josip Šiklić, broj čitanja: 467

Pozivamo sve učenike GIMNAZIJE I STRUKOVNE ŠKOLE JURJA DOBRILE na besplatna probna ronjenja tijekom dva dana pod punom ronilačkom opremom uz sigurnost instruktora ronjenja. Projekt Pogled u plavo koji ima za cilj promovirati Hrvatsku kroz ronjenje, ljepote hrvatskog podmorja i ponude u ronjenju, a jedini je hrvatski ronilački projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju, ekologiju i podvodnu izložbu dolazi u Grad Pazin povodom Dana Grada Pazina. U organizaciji Promocije ronjenja i Grada Pazina, a u suradnji s instruktorima ronjenja Diving Network iz Istre, Pogled u plavo nastupit će 1. i 2. lipnja 2018. godine u Pazinu, Trg slobode. Svi posjetitelji imati će priliku tijekom dva dana upoznati čari, vještine i tehnike ronjenja  1. lipnja 2018. god. u periodu od 10:00h do 24:00h dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 2. lipnja  2018. god. od 10:00h do 18:00h.

Na svoj već prepoznatljiv i atraktivan način, u montažom bazenu promjera 10 metara i dubine 1 metar, instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba zajedno s instruktorima i roniocima Diving Network iz Istre  biti će na raspolaganju svim posjetiteljima Pogleda u plavo u Pazinu koji žele isprobati i osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom te uz osnovnu poduku iz ronjenja omogućiti im prvi zaron. Kroz projekt Pogled u plavo, Grad Pazin omogućio je svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije da besplatno zarone pod punom ronilačkom opremom uz stručno vodstvo instruktora ronjenja i na unutarnjim stranicama bazena pogledaju podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića. Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo www.pogleduplavo.hr te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija http://www.prvi.hr/narodni, SCUBAlife magazina www.scubalife.hr, ronilačkog web portala Gorgonija www.gorgonija.com te web portala Morski.hr http://morski.hr/.Budite i Vi dio Pogleda u plavo i zaronite s nama u Pazinu!  

                                                                            

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.