MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Lucija Zidarić i Franceska Milohanić najbolje na kvizu Dragi naš Pazin

11. lipanj 2018. u kategoriji: Novosti, objavio: idobric, broj čitanja: 466
Franceska Milohanić i Lucija Zidarić

Franceska Milohanić i Lucija Zidarić

U organizaciji Katoličkog društva prosvjetnih djelatnika Istre mons. Antuna Hek iz Pazina, a pod pokroviteljstvom Grada Pazina, TZ Središnje Istre i Pazinskog kolegija, održana je 4. manifestacija Dragi naš Pazin.  Cilj manifestacije je očuvanje kulturno-povijesne i gastronomske baštine te prirodnih znamenitost grada Pazina, promicanje znanja i ljubavi prema zavičaju i njegovoj kulturnoj, materijalnoj i nematerijalnoj baštini. Ovogodišnje druženje započelo je u utorak 5. lipnja 2018. godine radionicom šivanja na kartonu „Art string“ pod vodstvom prof. Gordane Radić Labinjan i radionicom „Zamiesimo pazinski cukerančić“ koja je održana u suradnji s lokalnim slastičarskim obrtom, a pod vodstvom prof. Sandre Sloković. Na radionicama su sudjelovali učenici iz pazinske osnovne škole (matične i područnih), učenici srednjih škola i predškolci iz dječjeg vrtića Olga Ban Pazin. Ove godine pridružili su nam se i naši dragi prijatelji iz Poludnevnog boravka za osobe s intelektualnim poteškoćama u Pazinu. U radionici šivanja na kartonu „Art string“ sudjelovale su i učenice Rahela Benčić i Lucija Dušman iz 1.C razreda.
Drugog dana kviza, u srijedu, 6. lipnja 2018. godine, u Pazinskom su kolegiju polaznici likovne radionice zajedno s profesoricom Evom Bulić izradili maketu maskote Dragi naš Pazin.
Trećeg su dana kviza, u četvrtak, 7. lipnja, učenici osnovne i pazinskih srednjih škola odmjerili svoje snage u poznavanju povijesti, geografije i kulturne baštine Grada Pazina. U kategoriji srednjih škola najbolje su bile Lucija Zidarić i Franceska Milohanić učenice 1.B razreda.

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.