MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Javni poziv poduzetnicima za sudjelovanje na projektu Poduzetnici u školi

3. veljača 2018. u kategoriji: Novosti, objavio: Josip Šiklić, broj čitanja: 552

Projekt „Poduzetnici u školi“ započeo je u svibnju 2017. godine održavanjem prezentacije i predstavljanja poduzetništva učenicima završnih razreda Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin u cilju informiranja učenika o poduzetništvu, potrebama na lokalnom tržištu rada te mogućnostima zapošljavanja i samozapošljavanja.
Uz Grad Pazin, Gimnaziju i strukovnu školu Jurja Dobrile Pazin, Udruženje obrtnika Pazin te Hrvatski zavod za zapošljavanje – Ispostava Pazin, kao partnere u projektu, na prezentaciji su sudjelovali i brojni poduzetnici s područja središnje Istre koji su učenicima predstavili svoja poduzetnička i životna iskustva.
Prezentacija je vrlo dobro primljena od strane učenika i poduzetnika te su na zajedničkom sastanku predstavnika stručnih aktiva škole i poduzetnika donijeti zaključci o potrebi daljnjih sličnih aktivnosti te snažnijem povezivanju školstva i gospodarstva. Kako bi nastavili sa započetim projektom, i ove godine će se organizirati prezentacija poduzetništva za učenike i to u ponedjeljak 26. veljače 2018. godine za učenike četvrtih razreda i u utorak 27. veljače 2018. godine za učenike trećih razreda.

Ukoliko ste zainteresirani aktivno sudjelovati na navedenim prezentacijama te prenijeti učenicima svoju poduzetničku priču – o svojim počecima, odluci da se bavite poduzetništvom, uspjesima i eventualnim problemima na koje ste naišli u poslovanju, o profilu radne snage koju zapošljavate ili imate potrebu zapošljavati u budućnosti, odnosno o bilo kojoj temi vezanoj uz svijet rada za koju smatrate da bi učenicima bila zanimljiva i korisna u odabiru budućeg zanimanja, prijavite se za sudjelovanje na radionici.

Prijaviti se možete putem prijavnice u prilogu, najkasnije do 09. veljače 2018. godine:

  • putem elektroničke pošte na adresu: gospodarstvo.proracun@pazin.hrili
    • poštom ili osobno na adresu: Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 107 (od 8 do 15 sati) ili e-mailom na: gospodarstvo.proracun@pazin.hr.

Prijavnica za sudjelovanje.doc

Izvor: www.pazin.hr

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.