MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Gradonačelnik primio uspješne učenike i mentore

12. lipanj 2017. u kategoriji: Novosti, objavio: Josip Šiklić, broj čitanja: 380

Zajednička fotografija sudionika prijema

Dana, 9. lipnja u dvorani Istra u Spomen domu gradonačelnik Grada Pazina Renato Krulčić održao je prijem za uspješne učenike i njihove mentore osnovne i srednjih škola iz Pazina.

Prijem je započeo klavirskom skladbom Sonatina u d – molu koju je izveo Vedran Dušić, učenik Glazbenog odjela iz Pazina. Nakon uvodne skladbe gradonačelnik je u svom pozdravnom govoru pozdravio sve prisutne i izrazio zadovoljstvo što je i ove godine dvorana puna učenika koji su postigli izrazito visoke rezultate na državnim natjecanjima (76 nastupa na natjecanjima na državnoj razini i 21 mentora), te je napomenuo da je ove godine Pazin dobio priznanje portala gradonacelnik.hr kao treći grad u Hrvatskoj prema proračunskim izdvajanjima za odgoj i obrazovanje.

Nakon gradonačelnikovog govora slijedila je podjela prigodnih poklona za učenike i mentore Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin i nastup  Sare Cvijanović, učenice 4. razreda koja je izrecitirala pjesmu „Tri nonice” Drage Gervaisa.

Pokloni su podijeljeni i učenicima i mentorima Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, kao i učenicima i mentorima Pazinskog kolegija klasične gimnazije. Na prijemu su također nastupili i učenici Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile, Anteja Hrelja s pjesmom Jadranke Stojaković Što te nema dok je kulturno – umjetnički dio program završen nastupom Vanese Brajuha skladbom Tarantela Moritza Moškovskog.

Posebnim toplim pljeskom nagrađen je govor profesirice Jadranke Červar, koja se okupljenima obratila u ime nagrađenih mentora. Uz nju, svoj je govor zahvale održala i predstavnica nagrađenih učenika Franceska Milohanić iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin. Voditeljica programa je bila Ana Tomišić iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile.

www.ipazin.net

Uspjesi učenika na državnim natjecanjima školske 2016.-17. godine

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.