MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

ERASMUS+ KA2: EVERYBODY MATTERS

17. prosinac 2018. u kategoriji: Novosti, objavio: Josip Šiklić, broj čitanja: 486

U okviru projekta Erasmus+ razmjene, sklopljen je ugovor KA229-047220_3 na dvije godine u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije te naše Škole. Razmjena i suradnja se odvija između partnera iz Finske, Italije i Portugala. Koordinatorica za našu Školu je profesorica Sanja Prodan u suradnji s prof. Nevom Ljuština te ostalim kolegama iz Škole.  U projektni tim mogu se uključiti učenici drugih i trećih razreda kako bi mogli sudjelovati u različitim aktivnostima kroz dvije godine koje projekt nudi. Zainteresirani učenici trebali bi biti u mogućnosti ponuditi smještaj za učenike koji će doći u našu Školu u razdoblju od 27. – 31. ožujka 2019. godine. Potrebno je smjestiti ukupno 26 učenika u obiteljima. Učenici koji budu uključeni u projekt, sudjelovali i primili učenike iz ostalih zemalja dobit će priliku odlaska u: Italiju (Rim) od 23. listopada – 27. listopada 2019. i Portugal od 25. ožujka – 29. ožujka 2020. U svakoj razmjeni sudjelovat će drugi učenici, ukupno 19 učenika. Prva razmjena je realizirana, odlaskom u Finsku u kojoj su sudjelovali samo koordinatori i profesori te nas čekaju sljedeće tri razmjene, a to su: Hrvatska, Italija i Portugal u koju su uključeni profesori i učenici.  Pozivamo učenike Škole da se uključe u KA229, da budu kreativni i zajedno se veselimo postignutim uspjesima i putovanjima.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi na poveznici (u prilogu ove obavijesti), najkasnije do ponedjeljka, 14. siječnja 2019. Popis sudionika projekta bit će objavljen u prvom tjednu drugog polugodišta.

https://goo.gl/forms/S9TwfyKvulfpUInh2

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.