MILENIJSKA FOTOGRAFIJA GSŠJD

Šime Strikoman snimio je 17. listopada svoju 181. Milenijsku fotografiju, pod nazivom "Pazinska gimnazijska kruna". Za veliku fotografiju kliknite ovdje.

LOGIN

Svi učenici škole mogu se logirati koristeći svoje korisničko ime i lozinku.

Eko projektni dan

23. studeni 2018. u kategoriji: Novosti, objavio: Josip Šiklić, broj čitanja: 577

NOVO: U privitku se nalazi popis radionica i satnica prezentacija. U okviru projekta Eko moja škola u našoj Školi u utorak, 27. studenoga 2018. godine, organizirati će se po sedamnaesti put Eko projektni dan. Opća tema ovogodišnjeg Eko-dana je: Misli globalno, jedi lokalno. Na Eko projektnom danu radit će se   od 8,30 do 14,30 sati – rad u radionicama, finalizacija prezentacija i prezentacije na sljedeći način:

  • 8:30 do 10:00 sati –  rad u radionicama,
  • 10:00 do 10:30 sati – veliki odmor (marenda),
  • 10:30 do 11:00 sati – rad u radionicama (finalizacija rada),
  • 11:00 do 13:30 sati – prezentacije rada radionica održavat će se paralelno i to u velikoj dvorani Škole (Plava dvorana) treći i četvrti razredi i u polivalentnoj dvorani Školsko-gradske sportske dvorane prvi i drugi razredi. 

Gosti Škole učenici iz Elektrotehniško računalniške strokovne šole in gimnazije iz Ljubljane predstavit će dva projekta. Profesori i učenici Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja pripremit će Eko marendu za djelatnike i goste (Eko marenda je od 10,00 do 10,30 sati). Paralelno s radom u eko radionicama u Školsko-gradskoj sportskoj dvorani Pazin održavat će se sportski susreti – rukomet (miks), odbojka (m i ž),) i nogomet (m ), u kojem će sudjelovati uz domaćine učenici iz Elektrotehniško-računalniške šole in gimnazije iz Ljubljane, Strukovne škole Eugena Kumičića iz Rovinja i Srednje škole Mate Balote iz Poreča.

EKO DAN 2018. – sport

EKO DAN_popis_radionica

PREZENTACIJE_ EKO DAN – satnica

Još nema komentara

RSS komentari na ovu vijest.

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.